Clinic Efficiënt en blessurevrij hardlopen

 • Geplaatst op
 • Door Ivo van Tol
 • 11

Op zaterdag 22 november 2014 is de derde editie van onze unieke clinic, deze keer in Witharen op de grens van Overijssel en Drenthe.In drie uur tijd leer je alles om efficiënt, gemakkelijk en met nog meer plezier hard te lopen. In de actieve clinic bieden we je een totaalpakket aan van wat je nodig hebt om efficiënt en blessurevrij hard te lopen.

_____________________________________________________________________________


Clinic Efficiënt en blessurevrij hardlopen

Zaterdag 22 november, 14.00-17.05 uur
Op en rond de boerderij van Annemiek en Gerlof Timmerman in Witharen (Ommen)
Organisatie: natuurlijkhardlopen.nl
 
 

 De foto's en filmpje van 12 juli en 6 september kun je bekijken op onze facebook. 
(En als je toch kijkt like ons dan gelijk ;-)
Of kijk hier

Leer alles om efficiënt, gemakkelijk en blessurevrij hard te lopen!

Op 22 november is de derde editie van onze unieke clinic, deze keer in Witharen (Ommen).
In drie uur tijd leer je alles om efficiënt, gemakkelijk en met nog meer plezier hard te lopen. In de actieve clinic bieden we je een totaalpakket aan van wat je nodig hebt om efficiënt en blessurevrij hard te lopen.

 

Wat ga je allemaal van wie leren?
* Henny Brouwer van BVLopen.nl, gecertificeerd ChiRunning expert leert je de beginselen van ChiRunning. De techniek waar menig atleet zijn blessures mee heeft overwonnen. Deze techniek past ook perfect bij de barefoot hardloper.

 * Yildiz van der Zijden is Oefentherapeut Cesar en leert je alles over een juiste houding, voet- en beenspieroefeningen en hoe je zelf je voeten kunt masseren. Want waar zou een hardloper zijn zonder zijn voeten……..?

  * Ivo van Tol vertelt  je over de verschillende barefootschoenen en hoe je het hardlopen op barefootschoenen kunt opbouwen.

 * En geen juiste hardlooptechniek zonder rompstabiliteit dus je krijgt een echte workout waar je nog een paar dagen van kan nagenieten! 

Voor wie?

Omdat het vooral om techniek gaat is deze clinic perfect voor zowel de beginnende als de gevorderde hardloper. Maar ook als je geblesseerd bent of gewoon geïnteresseerd bent ben je van harte welkom.  
De clinic is dus geschikt voor alle soorten hardlopers en alle soorten schoenen. Doordat de organisatie in handen is van Natuurlijkhardlopen.nl is er de mogelijkheid om kennis te maken met barefoot schoenen. Schoenen zonder demping welke perfect passen bij de techniek van ChiRunning.

 

Neem je vrienden, familie, kennissen mee!
Loop je al langer op schoenen zonder demping dan is deze clinic ook een leuk evenement om je vrienden, familie en kennissen met de barefootschoen kennis te laten maken.
We hebben op deze dag passchoenen van Vibram FiveFingers, Inov-8 en Merrell.


Informatie

De clinic vindt plaats op zaterdag 22 november van 14.00-17.05 uur op en rond de boerderij van Annemiek en Gerlof Timmerman in Witharen. Dit ligt in de buurt van Ommen op de grens van Drenthe en Overijssel.


Je wordt in groepjes ingedeeld, wil je graag bij een bekende in de groep geef dat dan door op het inschrijfformulier.


Inschrijving

JA! Ik kom heel graag naar de clinic op zaterdag 22 november van 14.00-17.05Schrijf je dan in via dit formulier.Je kunt het juiste bedrag overmaken op NL58 INGB00 0639 8745 t.a.v natuurlijkhardlopen.nl met vermelding van je voor- en achternaam

Je inschrijving is definitief als wij je betaling ontvangen hebben.

Je ontvangt van ons een bevestigingsmail als de betaling binnen is en kort voor de clinic ontvang je de route en parkeerinformatie.
 
Schrijf snel in want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Wil je graag mee doen maar kun je niet of is het te ver weg. Laat het ons via mail of in het commentaarveld weten. Wij staan open voor suggesties!

Heb je nog vragen? Stel ze hieronder, of mail of bel -06 270 231 78-  ons!


PS: om spam te voorkomen plaatsen wij de reacties pas nadat we ze hebben goedgekeurd.

 

Reacties

 1. Maaike Maaike

  L.S.,
  Ik zou graag een keer een workshop willen volgen. Echter, 22 november kan ik helaas niet. Weten jullie wanneer er weer een andere workshop komt?

 2. Saskia Saskia

  Ook ik zou graag een clinic in het oosten van het land bijwonen. Dus ik zal de nieuwsbrief in de gaten houden. Groet, Saskia (Lochem)

 3. Lex (Nijmegen) Lex (Nijmegen)

  Ja, ook voor mij is een clinic in 'Het Oosten' interessant.
  groet, Lex (Nijmegen)

 4. Ivo van Tol Ivo van Tol

  Hoi Pieter, bedankt voor je reactie. Er gaat zeker een vervolg komen. Wanneer en waar gaan we na de eerste clinic bepalen. We houden je op de hoogte. Groet, Ivo

 5. Pieter van Aarle Pieter van Aarle

  Hoi Ivo,
  Erg interessant maar is er deze zomer nog een clinic maar dan in de buurt van Den Bosch misschien?

 6. Ivo van Tol Ivo van Tol

  Hallo Rik, dat is zeker iets waar we over nadenken. Dit is de eerste keer en we merken dat er veel vraag naar is. Houd de site en nieuwsbrief in de gaten.

  Enne succes de komende periode voor jou en je vrouw.
  Groet, Ivo

 7. Rik Leferink Rik Leferink

  Hoi Ivo,
  ik zou graag mee willen doen maar rond die tijd staat bij ons thuis een bevalling "gepland".
  Is het misschien mogelijk om een keer een clinic in het oosten des lands te organiseren? de meeste clinics zijn namelijk in het westen of het zuiden, scheelt mij een flink stuk rijden.
  Groet Rik Leferink

 8. guus oosting guus oosting

  Voor mijzelf was zeker 2 tot 3 weken wandelen en joggen een beste manier om gewend te raken aan barefoot.Eerst wandelen, dan joggen ,zelfs met een bergwandeling kom je op een nivo dat voor iedereen anders is.

 9. Ivo van Tol Ivo van Tol

  Beste Rik, daar gaan we het zeker over hebben. Want het grootste gevaar bij de transitie blijft dat mensen te veel te snel willen en geblesseerd raken....en daar wordt niemand blij van.

 10. Rik bulten Rik bulten

  Misschien handig om aandacht te besteden aan verantwoorde manier van transitie naar minimal running. Overbelasting is nl. groot risico...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.