Ons eerste officiële BLOG

Ons eerste officiële BLOG is een feit! Per 1 maart zijn wij de nieuwe eigenaar van NatuurlijkHardlopen.nl. We hebben heel veel zin om er een succes van te maken, maar dat kan alleen maar met tevreden klanten. We roepen dus gelijk maar jullie hulp in en in ruil daarvoor kun je een paar SCHOENEN WINNEN!!

Hoera ons eerste blog!


Vanaf 1 maart 2014 heeft natuurlijkhardlopen.nl een nieuwe eigenaar!

(In de komende blogs ga je meer over ons lezen, maar kun je niet wachten dan kun je op de OVER ONS pagina al wat informatie vinden.)

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt om de winkel weer vol te krijgen, tevens hebben we de service uitgebreid:

 • * Je kunt in Noordwijk komen passen in de avonduren of op zaterdagmiddag;

 • * Je kunt ons elke dag bereiken via de telefoon of per e-mail;

 • * We kunnen van onze merken alles voor je bestellen.


En om te vieren dat we zijn begonnen kun je een paar schoenen winnen!

HUH, wat?? Echt waar?! JA, lees maar verder……


We gaan bloggen, want we willen heel graag onze ervaring en kennis met jou delen.
En we vinden het heel leuk als jij jouw commentaar daarop geeft zodat we samen nog
meer kennis en ervaring kunnen delen!

En al deze informatie kan nieuwe lopers enthousiast maken om de stap te maken van
conventioneel naar barefoot style.

Wij hebben al een heleboel ideeën voor onze blogs maar heel graag horen we van JOU waar
jij over zou willen lezen.

Ja, maar hoe kan je nou die schoenen winnen…….

daar komt ‘ie: Als we meer dan 25 reacties ontvangen verloten we een paar schoenen!

Dus...

Plaats hieronder een reactie en vertel over welke onderwerpen je wilt lezen in dit blog en als we meer dan 25 reacties ontvangen, verloten wij een paar schoenen naar keuze uit onze webshop!!

We kijken uit naar jouw reactie!

Groet,

Ivo & Yildiz


PS: om spam te voorkomen plaatsen wij de reacties pas nadat we ze hebben goedgekeurd.

UPDATE 25-05-2014 20:00 uur

Wauw! Wat een hoop leuke reacties! Bedankt allemaal voor jullie input.
Morgenavond om 20.00 uur maken we de winnaar bekend.


UPDATE 26-05-2014 20:30 uur

De winnaar is bekend! Van harte gefeliciteerd! Blijf regelmatig onze site bezoeken voor informatie, leuke acties en evenementen......

Bekijk hier wie de winnaar is.....

Reacties

 1. Nora van der Meij Nora van der Meij

  Ha Ylidiz en Ivo,

  De wandel4daagse gelopen op mijn Merrell schoenen en helemaal nergens last van gehad!! Het ging super en ik voelde mij heel fit de rest van de dag.
  Gisteren mijn gewone wandelschoenen aan met het uitlaten van de hond, het was niet fijn lopen.

  Dag!!

 2. Reinier Reinier

  Hoi Yildiz en Ivo,
  Heel veel succes! Zelf heb ik Bikila Fivefingers, binnenkort zal ik ook meer trails willen doen. Verschil daarover lijkt mij handig in een blog.

 3. Francien Kulker Francien Kulker

  Ha Yildiz en Ivo
  Van Harte gefeliciteerd met het overnemen van de webshop.Mijn ervaring met mijn eerste paar Merrell zijn super. Ik vroeg me af of je op alle leeftijden kan gaan lopen op deze schoenen,ook wanneer je altijd op traditionele schoenen gelopen hebt.

 4. Hans Moll Hans Moll

  Er zijn op Youtube filmpjes te zien over 'animal workout' of 'freedom of movement under pressure'. leuke oefeningen op blote voeten. heerlijk om buiten op je 5-fingers te doen. ik draag trouwens mijn vibram zelfs op feestjes.

 5. Alex Kuitert Alex Kuitert

  In Amerika is er de website van Justin Owings 'Birthdayshoes.com'. Hij en anderen testen allerlei diverse merken en types schoenen uit.
  Zelf ben ik geinteresseerd in hardlopen en wat te dragen bij welk weer en het wel en wee van eten en drinken voor en na het hardlopen.
  Zelf draag ik al sinds 2009 VFF's o.a. Sprint, Bikila, KSO Trek, Speed en EL-X.

 6. Nora van der Meij Nora van der Meij

  Ha Ivo en Yildiz (voeten en bekken!),

  Wat leuk al die blogs om te lezen,zoveel reacties al.
  Zelf ben ik een "sportief wandelaar" bij de NSL Noordwijkerhout. Sinds kort draag ik Merrell schoenen en ben zeer tevreden. Er is in mijn wandelroute een klein pad met wat ongelijke stenen, met mijn gewone wandelschoenen verzwikte ik toch best vaak mijn enkel. Maar met de Merrell schoenen voel ik de ondergrond en loop fluitend over het betreffende pad. Super toch.
  Binnenkort ga ik een wandelvierdaagse lopen en hoop dit op mijn Merrell schoenen te doen.
  Kortom alsof je geen schoenen aan je voeten hebt qua gewicht en het loopt super.
  Ivo graag zou ik een paar GoreTex schoenen van Merrell aanschaffen in het najaar.
  Het nadeel is dat ik eigenlijk geen gewone wandelschoenen meer wil dragen...

  Succes met alles!! Nora

 7. Nick Nick

  Ik wil ook graag beginnen met het natuurlijk hardlopen. Ik zou graag trainingsschemas willen zien!

 8. Araz Araz

  Vibram zijn leuke schoenen en de sokken zijn geweldig,ik kon goedkoper krijgen bij natuur.hardlopen.nl en de service is Top. Ik zou graag meer willen weten over de ervaringen van verschillende Vibram gebruikers

 9. Remko Hoving Remko Hoving

  Beste Ivo en Yildiz,
  Ik heb al een zeer goede ervaring gehad met jullie .
  Binnenkort zal ik weer een nieuw setje schoenen via jullie gaan bestelen .
  Nogmaals bedankt voor de toen geleverde zeer snelle en nette service .
  Remko Hoving
  Ridderkerk.

 10. Hans Hans

  Ivo & Yildiz goed werk een blog met info van tevreden klanten.
  Hier hebben twijfelaars wat aan.lopen op five fingers of rennen datt is anders dan je gewend ben je hele gewicht wordt opgevangen je daalt op de bal van je voet, een fractie van een seconden sta je op je standbeen (een soort rust) inlijn met je vol gewicht.
  Door het landen op je bal van je voet maak je je spieren in je voet sterker,je kuiten worden stevig om het te ontlasten is mijn ervaring om een steunkous te gebruiken zonder voet zgn tube.
  Je teenen aan je voet hebben een functie,gebruik ze dan ook,niet alleen op het strand.
  Het is een verademing voor je voet,zelfs in de regen.

  Groet,Hans

 11. Heleen Schenk Heleen Schenk

  Gefeliciteerd met de overname en wat leuk om een nieuwsbrief van jullie te krijgen! Graag zou ik in jullie blog meer willen lezen over:
  - Blessure preventie voor en door barefoot running.
  - looptechniek
  - trailrunning/obstacle runs met bare foot schoenen
  - nieuwe gadgets voor het bare foot runnen

  Veel succes met de zaak!!

 12. Marianne Folmer Marianne Folmer

  De barefootstyle is voor mij een manier van leven. Daarnaast neemt voeding bij ons (ook) een belangrijke plaats in. Ik lees heel veel leuke suggesties om in een blog te vermelden. Persoonlijk maak je mij erg blij met inspirerende tips/recepten ter ondersteuning van het lopen: Een goede herstellende maaltijd na het lopen, een smoothie tussendoor of een leuke zelf te maken reep of koek om mee te nemen voor onderweg.

 13. Renee Sprenger Renee Sprenger

  Gefeliciteerd met jullie nieuwe opzet
  Ben zeer benieuwd hoe five fingers schoenen (kan ik het wel schoenen noemen)lopen, heb er nog geen ervaring mee. Ik heb laats wel gehoord dat hardloopschoenen juist geen demping moeten hebben.
  Dit zou beter zijn om blessures te voorkomen, dus dan zouden five fingers een goed alternatief zijn om zeker te proberen.
  Gr. Renee

 14. Hans Hans

  Ik bezit al weer 3 jaar mijn five fingers 2x wandel zeeland marathon,2x de bruggenloop,2x de 10km rotterdam marathon en de wandel vierdaagse in Nijmegen.
  Voor de zekerheid heb ik een gloednieuw exemplaar bij de hand.Maar ik lap ze steeds op,mijn drie voorste teenen slijten het hardst vermoedelik loop ik als een eend.wat te doen seconde lijm rondje slaan in een oude zool mbv holpijp 10 mm 2 latjes hardhout en een lijmtang ,ruw de versleten schoen op en de rondjes uit een oude schoen secondelijm en een dag onder druk mbv de lijmtang..zo dat fiks je zelf.
  Ik heb breede voeten en pers mijn voeten in de zgn normale schoen,mijn omgeving vinden ze stom staan,dus voor het net moeten mijn voeten lijden,(winkelen,naar de stad etc)maar het liefs loop ik op bloote voet

 15. Petra Petra

  Ik ben een echte beginner. Ik wil gaan hardlopen, maar nu zijhet gewoon mijn schoenen. Ik vind ze al fijner en merk dat ik anders ga lopen en meer spieren ga gebruiken. Ik zou graag lezen over zowel,hardloop als gewonen loop tips. Daarnaast vraag ik me af of ik de enige ben die het jammer vind dat dit type schoenen er alleen in een sport schoen verkrijgbaar is... Ik zou ze ook onder een jurk of als gewoon nette schoon willen kunne dragen, waarom niet? Ik snap dat een hardloop site zich natuurlijk op de sport schoen concentreert, maar hardlopers, lopen jullie dan normaal altijd op conventionele schoenen (wantenschoenen)?

 16. Karin Koetsveld Karin Koetsveld

  Jeetje, ik lees verder in jullie website OVER ONS, en zie dat Yildiz ook een bekkentherapeute is! Juist door een bekkentraining (Cantienica-methode), merkte ik hoe graag mijn lichaam recht wilde staan en lopen, zoals op blote voeten. Zodoende ben ik gaan zoeken op blote voeten schoenen en vond jullie site! Vult elkaar heel mooi aan, bekken en voeten, samen vormen ze je basis. Over dit soort dingen zou ik ook wel graag blogs lezen :) Nogmaals veel succes!

 17. Karin Koetsveld Karin Koetsveld

  Gefeliciteerd! Wat heerlijk hè, om te ondernemen in iets waar je grote passie voor hebt? En dan ook nog zo'n leuke actie :) Ik zou graag iets lezen over de hele barefoot revolutie, zowel voor hardlopen, maar juist ook voor andere blote-voeten activiteiten en inactiviteiten. Zelf heb ik een heerlijk paar bikila's die ik heel veel draag, maar ik loop er niet op hard (tenzij ik een bus moet halen.) Ik draag ze vooral omdat ik ze a, lekker vind zitten en b, ze mijn houding en algehele manier van bewegen heel erg verbeteren. Ik mis eigenlijk nog bare-foot-sloffen, waar je dus wel de grond in voelt en recht staat zonder weg te zakken, maar geen koude voeten en enkels in krijgt. En zo kan ik nog wel wat varianten bedenken, zowel voor mannen en vrouwen: modieuze schoenen en laarzen, misschien ook voor tuinieren, paardrijden, bowlen etc? Wandelschoenen, instappers etc. Eigenlijk: van alle verkrijgbare schoeisel een bare-foor variant. Te beginnen met de meest gedragen soorten lijkt me. Zelf zou ik barefoot sloffen en modieuze laarzen (tot op/over de kuit, voor onder en rokje) meteen aanschaffen.

  Heel veel succes!

 18. Hikwi Hikwi

  Gefeliciteerd met jullie nieuwe bedrijf en succes!
  Ik loop op Merrell Road Glove 3 , een fantastische schoen om in te lopen. Wel zit de schoen vol zand, wanneer ik door mul zand loop, b.v. Bij een strandopgang . Is hier wat aan te doen ? Loopgroet Hikwi

 19. Arjen Arjen

  Als je een blog schrijft, zou ik het vooral niet te veel reclame-achtig maken, hoe super VFF wel niet is, (want dat weten de bezitters inmiddels zelf al wel :) ) maar juist veel ervaringen 'uit het leven gegrepen': dat je echt langzaam op moet bouwen als je niet gewend bent erop te lopen ed. Denk dat iedereen tegenwoordig meer behoefte heeft aan - en gelooft in ECHT. Dan behoudt je je blog-lezers. Succes!!

 20. Erik Erik

  Succes met het nieuwe avontuur! En zoals al eerder benoemd ga ook zeker veel gebruik maken naast de blog van social media! Laat klanten de ervaringen delen en discussiëren over producten, dan gaat het vast wel goed komen. Ik loop bijna dagelijks op de VFF zowel bij fitness als bij het hardlopen en zal ook niks anders meer willen!

 21. Tinus Tinus

  ik ben wel benieuwd naar ervaringen van mensen die races lopen op fivevingers en ook hoe ze trainen voor de langere afstanden.

 22. Veroniek Veroniek

  Ik loop al een aantal jaar op vibrams. Ik zou graag lezen over looptechnieken en clinics. Wat zijn de beste plekjes? Maar ook over dingen die op dit moment spelen. Is iets een hype of een blijvertje? Zijn er barefoot-evenementen? Of een review van nieuwe schoenen. Zolang het maar een link heeft met natuurlijk hardlopen.

 23. Chantal - Yoga Weert Chantal - Yoga Weert

  Geen hardlopen van vanuit de yoga draag ik graag natuurlijk schoeisel als dagelijkse sneakers of om te wandelen. VFF's zijn favoriet!
  Ben geinteresseerd in meer info over de anatomie en fysieke voordelen van natuurlijk lopen en evt. onderzoeken hieromtrent.
  Daarnaast blijft meer info over meer natuurlijke looptechnieken interessant zowel voor running als wandelen (bijv. chi running/walking).
  Succes!

 24. Lisa Lisa

  Er zijn al veel leuke ideeën voorbij gekomen wat betreft de inhoud van het blog. Voor mijzelf is het erg fijn om meer te lezen over hoe je een goede conditie kan opbouwen met het hardlopen op fivefingers.
  Veel succes gewenst aan de nieuwe eigenaren!

 25. Roberto Tholenaars Roberto Tholenaars

  Graag wil ik door jullie op de hoogte gehouden worden als er nieuwe type five fingershoes zijn die geschikt zijn voor onverhard terrein.
  Ik loop veel door zand, modder en alle andere zachte en gladde ondergronden.
  Wat ik mis is de grip die ik bij andere terrein schoenen wel kan krijgen.
  vandaar dat ik graag op de hoogte gehouden wil worden van vernieuwingen hierin.

  Gr,
  Roberto

 26. Marc Marc

  Ik zou graag het volgende willen zien in jullie blog's:
  De ontwikkeling die het het bare-foot running doormaakt, nog betere trainingsmethoden en blessurepreventies(voor de nog niet getrainden)/ blessureherstel.
  Tevens productontwikkeling van verschillend bare-foot schoenen en reviews.
  Ik zie er in ieder geval naar uit, Succes!

 27. Tanja Hilgers Tanja Hilgers

  Hallo, wat leuk een Blog!
  Ik wandel zelf op de Fivefingers, zelfs in de bergen, en ben wel benieuwd naar welke schoenen er daarvoor zijn en ervaringen hierover.
  Ben bijvoorbeeld benieuwd of er ook mensen meerdaagse wandelingen op doen, of de Vierdaagse in Nijmegen? Wel lekker met deze temperaturen!
  Zonnige groeten van Tanja

 28. John John

  Ik heb onder andere Born to Run gelezen en ben heel erg enthousiast over het idee van barefoot. Ik heb het diverse keren geprobeerd en heb wel een stuk of 4 paar hardloopschoenen. Op dit moment heb ik alleen teleurstellende resultaten in de vorm van peesklachten aan de enkels. Ik hoop op tips waardoor ik de draad misschien weer kan oppakken.

 29. Annette Annette

  Hoi Ivo en Yildiz, ik klim en wandel graag in het bos op de teenschoenen en hardlopen en bergwandelen doe ik op Merrell's. Mijn zoon van 12 is fan van de teenschoenen!
  Ik zou graag lezen over looptechnieken en heb interesse in workshops chi-running of combi yoga-run in de buurt.
  Succes, vriendelijke groeten Annette

 30. Jetro Kroes Jetro Kroes

  Ik zou graag wat willen lezen over mensen die vanaf de geboorte al op blote voeten lopen, en of het goed is om kinderen op blote voeten te laten (hard) lopen of juist goede schoenen te geven. Erg leuk ook om ervaringen van anderen te lezen.

 31. Theo Theo

  Als beginnend barefootloper ben ik erg geinteresseerd
  in opbouwende trainingsschema's om blessures te voorkomen
  en natuurlijk in uitgebreidde test van de nieuwe schoenen.

 32. Remy van de Guchte Remy van de Guchte

  Succes met de nieuwe uitdaging! :)

  Een blog is leuk om te lezen als er nieuwtjes in terug komen. De laatste nieuwtjes van fabrikanten. Discussies over bepaalde soorten schoenen, sokken. Maar misschien een idee om het blog of de website ook te koppelen aan de social media. Volgens mij is dit tegenwoordig een makkelijkere manier om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

  Remy

 33. Joost Joost

  Leuk initiatief. Ben al jaren een 5finger gebruiker, weliswaar nog steeds alleen als wandelaar. Afgelopen winter voor het eerst ook in de bergen door de sneeuw en dat gaf behoorlijk wat bekijks in de berghut. Succes met jullie webshop!

 34. Marianne Marianne

  Zelf zou ik geinteresseerd zijn in reviews van schoenen, en dan met name voor trailruns. Ook tips voor leuke lopen (al dan niet georganiseerd). Op het gebied van de techniek en wetenschap achter barefoot lopen is er al erg veel beschikbaar, ik weet niet of je met dergelijke artikelen veel toe zou voegen. Veel succes! Ik ben reuze benieuwd wat jullie ervan gaan maken, ook van de shop.

 35. Freddy Freddy

  Ha Ivo en Yildiz,
  Goed initiatief dit blog. Bas heeft natuurlijk gelijk dat het opbouwen ervan tijd en moeite kost. Maar voor jullie webshop zal het zeker een aanvulling zijn.
  Jullie vroegen in de mail al om leuke verhalen en dat is in ieder geval een goede manier om van je bezoekers gastbloggers te maken.
  Qua onderwerpen vind ik het vooral leuk om over looptechniek te lezen. Ik loop al drie jaar op verschillende minimalistische schoenen (Merrell, VFF, Xero Shoes) en blijf het belangrijk vinden om te investeren in een goede looptechniek. Verder vind ik dat in een blog alles kan over jullie ervaringen met hardlopen.
  Heel veel succes!

 36. Esther Hartman Esther Hartman

  Een nieuwe uitdaging is altijd leuk daarom dan ook heel veel succes en enthousiaste klanten.
  Ik vind de tenen schoenen fantastisch en draag ze ook gewoon dagelijks onder mijn nette kleding. hou mij maar op de hoogte over deze geweldige schoenen.
  Ik heb een paar hele nare ervaringen met het kopen van mijn tenenschoen en was er wel een beetje klaar mee(zonder in details te treden)dus hopelijk zijn jullie nu het juiste adres. Sportieve groeten. Esther

 37. Gaston du Clou Gaston du Clou

  Hallo,
  Waar ik over zou willen lezen is de precieze looptechniek. Ik heb mijn five fingers nog weinig gebruikt omdat ik weinig tijd heb en niet precies weet hoe ik moet lopen zonder er later last van te hebben.
  Hartelijke groeten en veel succes!

 38. Ivonne Hendriks Ivonne Hendriks

  Leuk dat jullie op deze manier verder gaan. Je vraagt om onderwerpen.Ik heb altijd al graag op blote voeten gelopen en in het verleden ook op geheel blote voeten hard gelopen.Ik voel me dan ook veel meer in gevoel met de bodem en bodemleven onder mij. Ik loop bewuster en ben me bewuster . Als onderwerp: wat veranderd blootsvoet lopen je spiritueel.( en dat bedoel ik niet zweverig maar gewoon aards. Als ander onderwerp: Ik loop zelden met een loopgroep of zo. Ik heb eigenlijk altijd alleen gelopen of met mijn paard. Ik ben benieuwd of er meer mensen zijn met bijzondere loopmaatjes en hun ervaringen daarmee. De hond is natuurlijk een trouwe bekende maar ook daar zullen verschillen in zitten. Volgt de hond of volg jij hem . wie bepaald tempo en zo. Zo is voor mij de uitdaging om samen een goed ritme te vinden. Een waarin we beiden een goede balans hebben. Ik ben nieuwsgierig. En als laatste onderwerp ben ik nieuwsgierig waar de barefooters allemaal zitten: straatlopers, boslopers, trailrunners,boulderaars, berglopers en wat ik zelf niet verzonnen krijg..
  Oh ja, ik ben digibeet dus weet eigenlijk niet wat een blog is, ik zie het wel. Misschien kan je wat met mijn ideen.

 39. Teun Teun

  Leuk initiatief! Waar ik meerwaarde in zie zijn stukken over:
  - Wetenschappelijke resulaten over barefoot/natuurlijk harlopen uitgelegd in toegangkelijke taal.
  - Tips voor mensen die de transitie willen maken of al hebben gemaakt (How-to artikelen, bijv. over techniek, trainingsmethoden)
  - Nieuws/reviews over leuke wedstrijden en schoenen natuurlijk!
  Succes met jullie nieuwe avontuur! Gr Teun

 40. Jeroen Jeroen

  Wat een sympathieke manier om de klanten meer van dienst te zijn en jezelf te onderscheiden van de 'dozenschuivers' die je helaas vaker op het www treft. Zeker in dit segment is het onderscheidend vermogen van deze xtra service belangrijk!
  Volgens mij zijn blessures en het voorkomen en behandelen ervan de long time nummer 1 bij alle hardloop onderwerpen. Ook de ontwikkelingen in materialen en technische oplossingen (pronatie correctie) zijn dankbare onderwerpen.
  Extra blogs (specials?) over hardlopen op vakantie (bergen vs vlak / off. road vs plaveisel / lopen in warmte etc) zijn ook meer dan welkom.

 41. Ivo van Tol Ivo van Tol

  @Bas, dank voor je reactie. Sociale media zijn we -uiteraard- mee bezig, wordt vervolgd. Groet, Ivo

 42. Sybren Roefs Sybren Roefs

  Het lijkt mij leuk op de hoogte te blijven van publicaties over FiveFingers e.d. Discussie threads over specifieke schoenen en het gebruik ervan spreken mij ook aan, net als een rubriek over het voorkomen van blessures en het opbouwen van een juiste looptechniek.

 43. Herman Huisman Herman Huisman

  Na het lezen van het boek "De Geboren Renner", waarbij de Tarahumara's een hoofdrol spelen, begreep ik wat ik al die jaren verkeerd deed.
  Ondanks alle verbaasde reactie's ben ik doorgegaan met het minimalistische hardlopen. Dat is logisch, want het voelde zo goed.
  Een weg is niet meer terug. Dat heb ik ook ervaren door op traditionele schoenen met demping (Hoka One One) te gaan hardlopen.
  Dat was werkelijk een ramp. Dat voelde heel onnatuurlijk aan en had het gevoel me voort te slepen.
  Dus alle mooie praatjes van sommige hardloopschoenen verkopers leg ik naast me neer.
  Met knik platvoeten en schoenen tegen overpronatie liep ik heel vaak met achillespeesblessures. Het is wel zaak om het voorzichtig op te bouwen en naar je lichaam te luisteren.
  Snelheid is in het begin niet belangrijk; die komt vanzelf...........

 44. M.E. Noordenbos-de Jong M.E. Noordenbos-de Jong

  Wat goed! Ik wil graag lezen over vibrams fivefingers, ben nl. fan. Heb twee paar die ik eigenlijk als het weer het toelaat, continu draag. Succes met de blog en ik zie uit naar meer blogpost. Groet, Marcel

 45. Peter Spoelstra Peter Spoelstra

  Allereerst gefeliciteerd met jullie nieuwe webshop, en allereerste Blog! Graag zou ik wat meer willen lezen over barefoot runnen tijdens de triatlon. Ben benieuwd of er al atleten zijn, die hiermee bekend zijn. Meestal worden nu wedstrijd schoenen gebruikt; maar kan mij voorstellen dat er ook met barefoot shoes gelopen kan worden. Tevens is er een evenement in Vinkenveen waar hardgelopen wordt over de 11 eilanden die daar onder andere zijn. Tussen deze eilanden wordt er gezwommen. Schoenen verplicht! Graag zou ik hier ook wat meer over willen lezen. Wat hiervoor de beste barefoot schoenen zouden kunnen zijn. Succes met de Shop!

 46. Tijn Tijn

  Leuk initiatief, en gefeliciteerd met natuurlijkhardlopen.nl!
  Alvast een suggestie voor volgende post - Gegeven jullie lokatie kunnen jullie vast wel iets vertellen over barefoot lopen op het strand.

  Succes!

 47. Rob Hofker Rob Hofker

  Veel succes met de site! Ik volg de site al een tijdje, sinds ik zelf aan de Fivefingers ben geraakt.
  Hoewel ik door allerlei ander tijdsverdrijf (o.a. hockeytraining geven) er te weinig aan toe kom, vind ik het steeds fijn om die dingen aan te doen en een stukje weg te stampen.
  Als trainer ben ik ook zeer geinteresseerd in de gedachten achter en technieken van het barefoot running en ik hoop dan ook hier veel informatie vandaan te krijgen. In eerste instantie voor mezelf, maar mogelijk zelfs voor mijn spelers.
  Ben benieuwd!

 48. Wilko Van Asseldonk Wilko Van Asseldonk

  Hallo,
  veel succes me jullie nieuwe uitdaging. Ik heb al de nodige marathons en ultras op de VVFs achter de rug maar ben steeds meer geïnteresseerd in trails en dan met name het ruigere werk (rotsig, steil, etc.), niet de vriendelijke heuveltjes in Nederland. Aangezien ik las dat jullie ook wel die voorkeur hebben lijkt het me leuk daarvan te kunnen leren.
  Dus onderwerpen voor de komende blog(s): trail running barefoot.
  groetjes,
  Wilko

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.