Nieuwe Collectie

  • Geplaatst op
  • Door Geert de Ridder
  • 0
Nieuwe Collectie

HET JUISTE MOMENT VOOR NIEUWE MINIMALISTISCHE SCHOENEN!

Precies op het juiste moment hebben wij het voor elkaar gekregen om onze reeds uitverkochte modellen weer aan te vullen. Met het aanbreken van de zomer en de komende vakantie is dit het perfecte moment om te komen passen in de winkel of eenvoudig de nieuwe collectie online te bestellen!

XERO SHOES

De bestsellers hebben wij weer aangevuld en gaan hard.. de Amuri cloud en de Z-trek sandalen zijn nu weer verkrijgbaar. Nieuw in ons assortiment is de Z-Trail een minimalistische sandaal met een iets dikkere zool, waar wij al langer vraag naar hadden, deze is dus vanaf nu beschikbaar.

MERRELL

De collectie van Merrell hebben wij dit seizoen iets uitgebreid en doet het spectaculair goed. De klassiekers, Trail Glove en Vapor Glove zijn in een nieuw jasje gegoten en passen zoals je van Merrell gewend bent weer perfect. Alles is nabesteld en nu weer verkrijgbaar. 

Wegens succes hebben wij de collectie Bare Access uitgebreid, deze is nu verkrijgbaar in black, light/grey, blue/cobalt en army green.

VIVOBAREFOOT

Vanaf nu hebben wij ook aanbod in wat gekledere modellen. Vivobarefoot heeft een perfecte lage leren schoen, zero-drop en hip qua uiterlijk. Nette schoenen voor je werk, maar wel minimalistisch is nu geen probleem meer. Ook hebben wij sandalen van Vivobarefoot in ons assortiment opgenomen.

NABESTELLEN.

Wij blijven onze collectie in principe wekelijks na bestellen, echter kan het voorkomen dat de modellen ook bij de leverancier uitverkocht zijn, dan kunnen de levertijden dus wat langer zijn.

Mocht het model naar wens net in jou maat uitverkocht zijn.. schroom dan niet om te bellen naar de winkel 071-3624478, wij helpen u graag.

Bedankt voor het lezen van deze mail en een hele sportieve zomer toegewenst.

Vriendelijke groeten,

Geert de Ridder 
Natuurlijk Hardlopen 

De Ridder Schoenen
NOORDWIJK 
O71-3624478


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.