Retourneren
Retourformulier

Hier vindt u ons retourformulier. Daarmee kunt u het product retour sturen. Hieronder vindt u nog meer informatie over retouren.

Verkeerde zending ontvangen

Wanneer u een product heeft ontvangen dat niet overeenkomt met uw bestelling, kunt u het naar ons terugsturen. Wij ruilen het dan kosteloos voor u om. Stuur een e-mail aan [email protected] waarin u aangeeft wat er mis is gegaan en wat u wél had moeten ontvangen. Vermeld hierbij het betreffende bestelnummer.

Ruilen tegen een andere maat

Als u wel het door u bestelde product ontvangt, maar de maat blijkt niet juist of het valt om een andere reden tegen, dan kunt u het artikel naar ons terug sturen. Neem dan binnen 14 werkdagen contact op met [email protected] . Vergeet niet uw bestelnummer en de reden van terugzending te vermelden. De kosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening. Als u het product wilt omruilen voor een andere maat of een ander artikel, reserveren wij het gewenste product in de juiste maat.

Retourneren van uw bestelling

Na ontvangst van de door u bestelde artikelen, heeft u 14 dagen zichttermijn. Wanneer u het product wilt retourneren moet u ons binnen deze 14 dagen hiervan op de hoogte stellen. Voor deze retourzendingen gelden de onderstaande instructies:

a. Zorg ervoor dat indien mogelijk alle artikelen voorzien zijn van de originele labels en/of kaartjes. Alleen ongebruikte en ongedragen artikelen worden in ontvangst genomen. Uiteraard kunnen schoenen wel worden gepast.

b. Gebruik indien mogelijk de originele verpakkingsmaterialen (overdozen, schoenendozen, plastic hoezen, etc) om de artikelen aan ons terug te sturen. Wees dus voorzichtig met het uitpakken van de zending!

c. U stuurt de artikelen naar:

Natuurlijkhardlopen.nl/
De Ridder Schoenen
Kerkstraat 32
2201 KM Noordwijk

d. De verzendkosten van ruilingen zijn altijd voor eigen rekening.

2. Als het artikel beschadigd is of u hebt het verkeerde artikel ontvangen, dan kunt u dit omruilen voor het door u gewenste artikel. U dient dan binnen 14 dagen een e-mail te sturen naar [email protected] met daarin de reden van retour, uw naam en het ordernummer. Of u belt 071 - 362 44 78 

3. Als u het artikel wilt omruilen voor een andere maat, neem dan ook contact met ons op. Wij reserveren vervolgens de juiste maat voor u.

4. Retourzendingen geschieden altijd voor risico van de klant. Goederen die teruggestuurd worden onder rembours worden niet geaccepteerd.

5. Als de zending niet terug komt zoals hierboven is omschreven, heeft Natuurlijkhardlopen.nl het recht om het product te weigeren. Artikelen die gedragen en beschadigd zijn worden niet meer geruild.